Praktijk accreditatie – Huisartsenpraktijk Reimer & Beenders – Haarlem
Burgemeester Sandbergstraat 22 2013 BS Haarlem Tel:023-5315290, voor spoed toets 1
Header afbeelding

Praktijk accreditatie

PRAKTIJK ACCREDITATIE
Huisartsenpraktijk Reimer en Beenders is een NHG geaccrediteerde praktijk. NHG staat voor het Nederlands Huisartsen Genootschap. Wij zijn er trots op dit keurmerk voor de praktijk te mogen dragen. Een huisartsenpraktijk krijgt dit keurmerk alleen als zij aan strenge eisen voldoet. Dit om aan te tonen dat de werkzame huisartsen en medewerkers kwaliteit leveren die door het Nederlands Huisartsen Genootschap bewaakt wordt. Dit is het NHG-Keurmerk voor huisartsenpraktijken die werken aan de verbetering van de zorg.

WAT HOUDT DIT IN?
Het Nederlands Huisartsen Genootschap, de wetenschappelijke vereniging van huisartsen, heeft dit keurmerk ontwikkeld. NHG-Praktijkaccreditering is hét kwaliteitskeurmerk en dé methode voor systematisch verbeteren van de praktijk. Met dit keurmerk laat een huisartsenpraktijk zien dat zij kwaliteit belangrijk vindt en dat zij blijvend en systematisch werkt aan verbetering. Noemenswaardige kwaliteit op het gebied van praktijkvoering, medisch handelen en patiënten oordeel. Het keurmerk zorgt voor transparantie en laat zien dat de praktijk gericht werkt aan kwaliteitsverbetering naar de landelijk vastgestelde normen.

UW MENING TELT!
Als patiënt/cliënt heeft u invloed op het keurmerk van uw praktijk. Als belangrijk onderdeel van het toetsingsproces wordt er naar de mening van patiënten/cliënten gevraagd. Uw mening blijft dus van belang. De praktijk wil zich steeds blijven verbeteren. Heeft u ideeën, opmerkingen of klachten? De praktijk neemt uw feedback graag in ontvangst! Hiervoor is een brievenbus in de hal van de praktijk bevestigd.

Voor verdere informatie verwijzen we u naar de website https://npacertificering.nl/