Afspraken – Huisartsenpraktijk Reimer & Beenders – Haarlem
Burgemeester Sandbergstraat 22 2013 BS Haarlem Tel:023-5315290, voor spoed toets 1
Header afbeelding

Afspraken

Spreekuur op afspraak

Dagelijks van 8.15 uur – 12.30 uur en van 14.30 uur – 16.15 uur.
Voor het spreekuur moet u altijd een afspraak maken, u kunt online via uw patientenportaal of telefonisch een afspraak maken. Bij voorkeur belt u tussen 8.00 uur en 12.00 uur.

Per afspraak wordt er vijftien minuten tijd voor u uitgetrokken. Heeft u meerdere klachten of vragen of komt u langs voor een langer gesprek? Geef het aan bij het maken van de afspraak, dan proberen we er rekening mee te houden in onze agenda.

Visites thuis

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, kan de huisarts u thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd hebben of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen. De visites worden meestal afgelegd tussen 13.15 uur – 14.30 uur.

Telefonisch terugbel spreekuur

Wanneer u de dokter telefonisch wilt spreken kunt u in de ochtend contact opnemen met de assistente. Zij noteert uw naam, telefoonnummer en de reden van het gesprek. De dokter belt u dan tussen 12.00 uur en 14.00 uur of na 16.30 uur terug. Dit spreekuur is bedoeld voor korte vragen en uitslagen van ingezet onderzoek, zoals labuitslagen. Heeft u ingewikkelder zaken te bespreken, maakt u dan een afspraak op het spreekuur.